TR | EN
2023-2024 Bahar Yarıyılı 1.Grup Yedek Yerleştirme Sonuçları
19.01.2024

BAŞVURU SONUÇLARI İLE İLGİLİ HATIRLATMALAR

  • Sonuçlar,  AD-SOYAD belirtilmeden BAŞVURU KODU' na göre ilan edilmiştir. Başvuru Kodunuzu başvuruda kullandığınız e-posta adresinizden kontrol edebilirsiniz. 
  • "Ayrı Çıkışlı" olarak kazananlar Bilimsel Hazırlık Programına tabi olacaktır.
  • Kesin Kayıt hakkı kazananlar ilanda belirtilen tarihlerde kayıtlarını online yapacaklardır.

KESİN KAYIT SÜRECİ İÇİN ÖNEMLİ HATIRLATMALAR

  1. Enstitümüzde Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programını kazandığınız takdirde ilanımızda belirtilen kayıt tarihlerine kadar diğer Yükseköğretim Kurumlarındaki varsa tezli yüksek lisans ve/veya doktora kaydınızın silinmiş olması gerekir. Yapmış olduğunuz kesin kaydınızın Enstitümüzce onaylanabilmesi için, onay esnasında Enstitümüz tarafından YÖKSİS'ten yapılacak sorgulamada başka bir yükseköğretim kurumunda tezli yüksek lisans ve/veya doktora programında kayıtlı olmamanız gerekmektedir. Aksi halde kesin kaydınız onaylanmayacaktır.
  2. Kayıt için istenilen tüm bilgilerin girilmesi ve istenilen belgelerin tam, doğru, okunabilir olması, gerekli nitelikleri taşıması ve eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
  3. Kayıt süreci bittikten sonra fiziksel teslim, e-posta vb yollarla belge kabul edilmeyecektir.
  4. Kayıt için girilen bilgiler ve yüklenen belgeler kontrol edildikten sonra kaydı onaylananlar ve kaydı onaylanmayanlar web sayfamızdan ilan edilecektir.
  5. Kesin kayıt esnasında verilen öğrenci numarası geçici olup, yüklenen belgeler kontrol edildikten sonra belgeleri tam ve eksiksiz olanların kesin kayıtları onaylanacak ve öğrenci numaraları geçerlik kazanacaktır. Kesin kaydı onaylananlar/onaylanmayanlar web sayfamızda duyurulacaktır. 

SONUÇLAR ve KESİN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ